fbpx

MEIDITATIE

10-daagse

Jerome Wehrens

is te zien tijdens de
MEIDITATIE 10-DAAGSE

Jerome Wehrens
B-MIND is in 2012 opgericht door Jerome Wehrens (1971) vanuit de overtuiging dat zorgen voor een goede mentale en fysieke gezondheid, de sleutel is voor meer geluk, groei, energie en balans in het leven. Jerome heeft meer dan 10.000 uur ervaring in het trainen, coachen en managen van mensen. Sinds 2018 leidt hij adem en vitaliteitstrainers op.

Een belangrijk deel van het onderwijsaanbod van B-Mind werkt via de B-Mind methode, die door Jerome is ontworpen. De B-Mind methode heeft zijn oorsprong in de ruim dertig disciplines en technieken die Jerome Wehrens vanaf zijn 20e heeft bestudeerd. De B-Mind methode bevat de B-Mind Ademhalingstechniek, de Release Methode en HEEL™ techniek (Herken, Erken, Ervaar en Laat los).

Jerome Wehrens is gecertificeerd Buteyko specialist en Black Belt Coach. Hij is opgeleid in de Wim Hof Methode en was tien jaar lang gecertificeerd Wim Hof trainer. Daarna ontwikkelde Jerome bij B-Mind zijn eigen methode voor het boosten van mentale en fysieke gezondheid met koude-training. Ook schreef hij het boek ‘HEELWEEK’ en richtte hij B-Community op, hét online platform voor vitaliteit, ademhaling, herstel en ontspanning.

Scroll naar boven