fbpx

MEIDITATIE

10-daagse

Marjolein Berendsen

is te zien tijdens de
MEIDITATIE 10-DAAGSE

Marjolein Berendsen is oprichtster van holistisch opleidingsinstituut ZoMa Opleidingen en als spiritueel coach, spreker, holistisch expert en auteur deelt zij haar missie met de wereld, volop vanuit licht, liefde en bewustwording.

Ze gaat voor ons een Healing meditatie doen tijdens Meiditatie

Dompel je onder in een prachtige helende meditatie met holisme expert Marjolein Berendsen. Meditatie kan niet alleen zorgen voor een lege geest, het is ook een krachtige manier om jouw zelfhelend vermogen te activeren. Dit zelfhelend vermogen hebben we allemaal in ons. Tijdens de hogere staat van bewustzijn dat meditatie kan brengen, ontstaat de juiste frequentie voor jouw lichaam om heling in gang te brengen. Zeker wanneer je hier gericht energie naar stuurt. Zo kan een helende meditatie bijdragen aan verlichting op fysieke klachten, doorbreken van emotionele blokkades, verlichten van stress, vergroten van energie of het helen van verloren zielsdelen.

In deze meditatie neemt Marjolein je mee in de helende kracht van levensenergie. Ze laat je zien hoe je zelf jouw genezend vermogen kan activeren, en begeleid je in een diepgaande helende meditatie. Hierbij zal zij zelf een healing op afstand uitvoeren voor iedere deelnemer, waardoor de impact van de meditatie nog groter is.

Scroll naar boven