fbpx

Kelly Weekers over kritiek, doelen stellen en ratio en intuïtie | KUKURU #03

#3 Kelly Weekers
Ondernemerscoach en bestseller auteur Kelly Weekers over onder andere mentaliteitsveranderingen, empathie en omgaan met negativiteit. Kelly Weekers praat over haar boek ‘Happy Life 365’: de no-nonsense denkwijze voor een leuker leven. En het nieuwe boek vol lifehacks. over kritiek, doelen stellen en ratio en intuïtie

Ondernemerscoach en bestseller auteur Kelly Weekers is de derde Kukuru-gast. Ze gaat in gesprek met Giel Beelen en praten over onder andere mentaliteitsveranderingen, empathie en omgaan met negativiteit.

Kelly Weekers praat over haar boek ‘Happy Life 365’: de no-nonsense denkwijze voor een leuker leven. En het nieuwe boek vol lifehacks. Hoe zit je in elkaar? Je bent wat je doet. Hoe ga je om met kritiek? Er zijn 2 manieren van denken: ratio en intuïtie. Wat zijn voor Kelly 3 inspirerende boeken geweest? Het gaat natuurlijk ook weer even over tantra.


Beluister de podcast:

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts


Bekijk de podcast met beeld:


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

21 Lessons for the 21st Century 21 Lessons for the 21st Century Bestel
Homo Deus Homo Deus Bestel
Happy Life 365 Happy Life 365 Bestel
Feitenkennis Feitenkennis Bestel
Scroll naar boven