fbpx

An Gaiser over lichaamstaal, Road to Sixpack en jezelf trainen | KUKURU #04

#4 An Gaiser
An Gaiser is non-verbaal profiler. Ze kan gezichten lezen, zou je kunnen zeggen. En ze doet dat volgens de INSA-methode. Aan de hand van houding, gebaren, gezichtsuitdrukkingen, spreektempo, ademhaling, stemgebruik en oogcontact kun je iemand indelen in een van de 4 types.

An Gaiser is non-verbaal profiler. Ze kan gezichten lezen, zou je kunnen zeggen. En ze doet dat volgens de INSA-methode. Aan de hand van houding, gebaren, gezichtsuitdrukkingen, spreektempo, ademhaling, stemgebruik en oogcontact kun je iemand indelen in een van de 4 types.

Het heeft alles te maken met Freeze, Fight, Flight modus waar we automatisch inschieten. Hoe herken je dat? En hoe is dan de strategie om daar iets mee te doen in de benadering naar iemand? Dat leert An ons aan de hand van voorbeelden van mijn eigen Road to Sixpack maar ook met fragmenten van Mark Zuckerberg, YouTuber Paul Goudsmit (KingAlert) en Cory Booker.

Hoe kan je iemand lezen en hoe kun je jezelf trainen? Super interessant voor bij jezelf waar te nemen en anderen te zien.


Beluister de podcast:

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld:

Voor meer informatie: https://www.insa-consultancy.com/


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Wij zijn ons brein Wij zijn ons brein Bestel
De Wetten Der Emoties De Wetten Der Emoties Bestel
What Every BODY is Saying What Every BODY is Saying Bestel
Scroll naar boven