An Gaiser | Kukuru #04

An Gaiser is non-verbaal profiler. Ze kan gezichten lezen, zou je kunnen zeggen. En ze doet dat volgens de INSA-methode. Aan de hand van houding, gebaren, gezichtsuitdrukkingen, spreektempo, ademhaling, stemgebruik en oogcontact kun je iemand indelen in een van de 4 types.

Het heeft alles te maken met Freeze, Fight, Flight modus waar we automatisch inschieten. Hoe herken je dat? En hoe is dan de strategie om daar iets mee te doen in de benadering naar iemand? Dat leert An ons aan de hand van voorbeelden van mijn eigen Road to Sixpack maar ook met fragmenten van Mark Zuckerberg, YouTuber Paul Goudsmit (KingAlert) en Cory Booker.

Hoe kan je iemand lezen en hoe kun je jezelf trainen? Super interessant voor bij jezelf waar te nemen en anderen te zien.

De meest inspirerende boeken volgens An Gaiser zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister de podcast:
Bekijk de podcast met beeld:

Deze content is alleen beschikbaar voor leden via Petje.af vanaf het pakket:

Kukurukie (€ 1 per maand)

Neem je petje af!

Heb je al een account?Login met Petje.af

Voor meer informatie https://www.insa-consultancy.com/


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!