fbpx

Remco & Inti Wasi over de Maya’s, ceremonies, corona en de nieuwe wereld | KUKURU #21

#21 Remco

Remco & Joris, oftewel Djedi Re en Inti Wasi, zijn al jaren bezig met allerlei ceremonies: van cacao tot Rapé (de tabak van het regenwoud).


Ik heb het met hun over hun tochten en kennis naar Noord, Centraal en Zuid-Amerika, hun Sjamanistische kijk naar de wereld. De Maya-kalender, planten medicijnen en vele heilige rituelen. En ik ben ook heel benieuwd hoe zij tegen het COVID-19 corona virus aankijken. Een universele kijk op de nieuwe wereld. Verder komen natuurlijk de boeken die hun geholpen hebben bij hun transformatie aan bod, en hun intenties en hun visie over de dood. En ja.. ik onderga zelf tijdens het gesprek voor het eerst ook een rapé ceremonie.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld:


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

A New Earth A New Earth Bestel
Scroll naar boven