fbpx

Dennis van der Geest | KUKURU #23

2018-08-27 15:03:45 NAARDEN - Presentator Dennis van der Geest bij de persdag van het programma Drone Masters waarin BN'ers het tegen elkaar opnemen om de titel beste dronepiloot te veroveren. ANP KIPPA ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Dennis van der Geest kwam eigenlijk gewoon als bezoeker naar de Wij Zijn Tijdloos camping, maar toen ik daarachter kwam wilde ik hem toch even spreken. De oud prof-judoka noemt zichzelf “heel nuchter, en daarom juist heel spiritueel”.

Hij deelt wat we kunnen leren uit de judoka, zijn zoektocht naar God, en vertelt zijn ervaringen met fight flight freeze.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld:


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Dennis van der Geest

Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven