fbpx

Nadja van Osch over vaccinaties, zelfliefde en trauma verwerking | KUKURU #25

#25 Nadja van Osch

Een gesprek over licht en donker. Het goud ligt in het donker, dus uiteindelijk komt het goed en zitten we in ‘the great awakening’.


Wie moet je geloven in deze coronatijden? En hoe denkt Nadja over vaccinaties? Ze werd lifeocoach door haar eigen tumultueuze reis van narcistische mannen tot verslavingen. Hoe kwam ze uiteindelijk bij zelfliefde en wat zijn haar tips voor ons? Op deze vragen wordt antwoord gegeven in de podcast. Ook komen haar drie favoriete boeken, haar visie op tantra en de dood ter sprake.

Ook geeft lifecoach Nadja van Osch antwoord op vragen van aanwezige Kukurukies. Wat is het verschil tussen intuïtie en overtuiging? Hoe kom je in contact met wat je écht wil? Maar ook: hoe kun je als coach het beste beginnen en jezelf op de kaart zetten? Deze vragen en meer worden beantwoord in deel 2.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Deel 1

Deel 2


Bekijk de podcast met beeld:


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

You Can Heal Your Life You Can Heal Your Life Bestel
The Universe Has Your Back The Universe Has Your Back Bestel
De fontein, vind je plek De fontein, vind je plek Bestel
Scroll naar boven