fbpx

Lienke de Jong over ochtendrituelen, vroeg opstaan en Dear Good Morning | KUKURU #33

#33 Lienke de Jong

Lienke de Jong noemt zichzelf een ochtendgek. En dat is niet gek, want ze staat al op om kwart over 5. De schrijfster, sporter en het brein achter Dear Good Morning bereikt dagelijks meer dan 100.000 mensen. Hoe ze dat doet en hoe ze zo ver kwam, bespreek ik met haar in de A’DAM Toren, in een nieuw KUKURU gesprek.

Bovendien krijgen we antwoord op de vragen hoe zij het flikt om zo snel uit bed te komen, wat haar advies is voor mensen die ‘s nachts of in diensten werken en wat haar drie favoriete en meest inspirerende gelezen boeken zijn.


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld:


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Dear Good Morning Dear Good Morning Bestel
Rijke pa arme pa Rijke pa arme pa Bestel
De logica van geluk De logica van geluk Bestel
Feitenkennis Feitenkennis Bestel
Scroll naar boven