fbpx

Merel Teunis over zelfliefde, omgaan met kritiek en Healthy Wanderlust | KUKURU #35

#35 Merel Teunis

De website Healthy Wunderlust is een inspiratiebron op het gebied van vrouw zijn, zelfliefde, selfcare, gezondheid en geluk. Met veel plezier heeft ook deze man haar boek ‘Self love talk’ verslonden. En toen ik laatst ook een webinar van haar volgde, wist ik het zeker; zij kan top zijn om over dit onderwerp te praten. En gelukkig wilde ze komen!

Ze geeft hele duidelijke handvaten hoe je omgaat met liefde voor jezelf, hoe je omgaat met kritiek en aanwezig bent in je eigen lichaam. Ook heeft ze het over haar ochtendritueel, haar valkuilen en ambities, en beantwoordt Merel vragen van aanwezige Kukurukies.


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts


Bekijk de podcast met beeld:


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Self Love Mindset Self Love Mindset Bestel
The Secret The Secret Bestel
Self Love Talk Self Love Talk Bestel
De bron De bron Bestel
De verboden vrouw spreekt De verboden vrouw spreekt Bestel
De moed van imperfectie De moed van imperfectie Bestel
Scroll naar boven