fbpx

Anne de Jong | KUKURU #39

#39 Anne de Jong

Geluk hangt af van de mensen om je heen: je vrienden, partner, familie en collega’s. Dat loopt wel eens mis. In 5 stappen zorgt Anne de Jong ervoor dat dat nooit meer gezeik is, en je meer plezier hebt met de mensen om je heen. Anne heeft al 3 bestsellers geschreven en heeft als psycholoog en coach al meer dan 25 jaar ervaring.

Ze komt langs om te praten over haar 5 stappen naar geluk, zogenoemde ‘zegelspaarders’, tips over veerkracht en goed durven vragen wat je écht wilt. Natuurlijk deelt ze ook haar drie favoriete boeken, en haar kijk op de dood.


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts


Bekijk de podcast met beeld:


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Anne de Jong

Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven