fbpx

Daniëlle Doeve over, HeartFire, coaching en ochtendritueel | KUKURU #40

#40 Danielle Doeve

Wat een powervrouw is dit, Daniëlle Doeve. Ze is coach/trainer en begeleid mensen op hun pad van transformatie. Al op jonge leeftijd is ze op zoek gegaan naar de wortels en is ze op zoektocht gegaan naar heelheid en verbinding. Op dit moment is ze heel erg bezig met haar baan als coach en geeft ze verschillende workshops daarbuiten organiseert ze HeartFire concerten. Wat voor concerten zijn dat?

Daniëlle staat het liefst elke dag vroeg op, ik bespreek samen met haar wat haar ochtendritueel is. Zoals altijd bespreek ik haar drie boeken, hoe ze tegen de dood aankijkt en Kukurukies konden vragen stellen.


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts


Bekijk de podcast met beeld:


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Vonken van verlangen Vonken van verlangen Bestel
Women Who Run with Wolves Women Who Run with Wolves Bestel
Scroll naar boven