fbpx

Alies Coster over slaap, dromen, ritme en avond- en ochtendrituelen | KUKURU #46

#46 Alies Coster

Ik weet al aardig wat over slapen, maar Alies Coster mag zichzelf echt een slaap expert noemen. Ze vertelt waarom slaap, net als beweging en voeding, een van de belangrijkste dingen is dat bepaalt hoe jij in je vel zit. Alies weet waar je op moet letten om je slaap te verbeteren, en wat je vooral niet moet doen voor het slapen gaan.

Ze praat onder andere over wisselende werktijden, de perfecte slaapduur, telefoongebruik of boeken lezen voor het slapen gaan, en de invloed van ademhaling bij slaap. Haar favoriete boeken zijn te vinden in de KUKURU boekenkast!


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts


Bekijk de podcast met beeld:


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Happy Life 365 Happy Life 365 Bestel
Why We Sleep Why We Sleep Bestel
Focus AAN/UIT Focus AAN/UIT Bestel
Scroll naar boven