fbpx

Typhoon | KUKURU #47

Typhoon-SQUARE-WEB

Lobi Da Basi! Liefde is de baas in dit fantastische gesprek met Glenn de Randamie, natuurlijk beter bekend als Typhoon. We hebben het uitgebreid over God, wie God is, de definitie van Lichthuis en het ochtendritueel van Glenn.

In ons gesprek is Typhoon openhartig over de twijfels en problemen uit de moeilijkste periode van zijn leven. Hij vertelt hoe hij weer in God ging geloven, hoe het is om continu met Hem te praten en vertelt wat hij vindt van mensen die op de verkeerde manier met de Bijbel omgaan.


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts


Bekijk de podcast met beeld:


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Typhoon

Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven