fbpx

Wouter de Jong over zelfacceptatie, MindGym en je telefoon minder afleidend maken | KUKURU #57

#57 Wouter de Jong

Wouter begon zijn carrière als acteur later in 2010 heeft hij de keuze gemaakt om trainer te worden en om te gaan spreken. Hij heeft het bedrijf Mindgym opgericht om mensen te leren om simpele denkwijzen en technieken te gebruiken in het dagelijks leven. Samen met hem heb ik het dan ook over zijn boek ‘MindGym’ en het nieuwe boek wat eraan komt. Ook kan Wouter goed omgaan met zijn telefoon. Hoe zorg je dat je er minder op kan kijken? Kan je je telefoon zo instellen dat je er minder op gaat kijken?

Verder heb ik het met hem over eerlijk zijn tegen jezelf, zelfacceptatie en wat het ego daarmee te maken heeft. Ook komen de vaste dingen aanbod. Wat zijn de favoriete boeken van Wouter? Speelt tantra een rol in zijn leven en hoe kijkt hij aan tegen de dood?


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Mindgym, sportschool voor je geest Mindgym, sportschool voor je geest Bestel
Superkrachten voor je hoofd: MINDGYM voor Kids Superkrachten voor je hoofd: MINDGYM voor Kids Bestel
Reinventing Your Life Reinventing Your Life Bestel
Scroll naar boven