fbpx

Willem Glaudemans over het openen van je hart en vergeven | #KUKURU 67

#67 Willem Glaudemans

Willem Glaudemans is een van de Nederlandse vertalers van ‘De Cursus in Wonderen’. Hij schreef zelf de hele biblos serie met oa boeken over vergeving, de Universele Wetten, levensmissie en meer. Hij legt uit waarom pijn je goudmijn is. Bestaat het ego echt? Willem verklaart waarom vergeven het loslaten is van alle hoop op een beter verleden en dat schuld niet bestaat. Het is een diep gesprek over de zin van het leven. Hoe denkt Willem over sex? En hoe kun je je bewustzijn groter maken en ontwikkel je je emoties? Verder leer je waarom de wet van de aantrekkingskracht alleen werkt in combinatie met de andere wetten.

Natuurlijk hebben we het over z’n 3 favoriete boeken, zijn ochtendritueel en zijn bijzondere kijk op de dood. Welk boek is hij nu aan het schrijven en wat zijn z’n ambities? Op het eind van dit lange maar intense gesprek komen er ook nog vele vragen van kukurukies langs.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Universeel Onderwijs Universeel Onderwijs Bestel
Christina 3 - Bewustzijn schept vrede Christina 3 - Bewustzijn schept vrede Bestel
Eigenlijk is het leven simpel Eigenlijk is het leven simpel Bestel
Een cursus in wonderen Een cursus in wonderen Bestel
Ingangen tot een cursus in wonderen Ingangen tot een cursus in wonderen Bestel
Universele spiritualiteit Universele spiritualiteit Bestel
Scroll naar boven