fbpx

Jochem Janssen | KUKURU #71

Still Jochem

Jochem Janssen is bekend van High Humans. Hij is oprichter van de Tenclub en studeerde economie. Daarnaast was hij topsporter waarmee hij met zijn roeiteam brons won op het wereldkampioenschap. In ons gesprek vertelde Jochem veel over drugs. Ook hebben we het gehad over wat het verschil is tussen drugs en medicijnen en wat je allemaal met drugs kan.

Verder hebben we het in ons gesprek gehad over essentiële problemen in de maatschappij. Drugs onder de jeugd en over het gebruik van middelen zoals slaappillen. Natuurlijk bespraken we de favoriete boeken van Jochem, zijn ochtendritueel en vroeg ik hem hoe hij tegen de dood aankijkt.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Jochem Janssen

Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven