fbpx

Diëtiste Lisa Steltenpool over plantaardig eten en je gezondheid | KUKURU – Naomi’s Niche #75

#75 Lisa Steltenpool

Deze podcast is even wat anders dan normaal. Het staat namelijk in het teken van voeding, en dan specifiek plantbased voeding. We gaan het namelijk in deze vierdelige serie hebben over of je je mentale en fysieke gezondheid kan verbeteren door middel van plantaardige eetstijl.

Naomi Reesing gaat samen met experts in gesprek over beweegredenen om te kiezen voor een plantaardige eetstijl. Zelf kampt ze al jaren met een chronische darmziekte, ze heeft van alles geprobeerd, helaas zonder al te veel succes. In deze serie onderzoekt Naomi wat plantaardig eten voor haar kan betekenen.

Deze aflevering is diëtiste en schrijfster Lisa Steltenpool te gast. Zij legt ons haarfijn uit wat plantbased eten kan doen voor je gezondheid, onze leefwereld en natuurlijk dat van de dieren. Wil jij alle tools in huis hebben of ben je gewoon nieuwsgierig? Dit is de eerste Naomi’s Niche!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Volg Naomi Reesing op Instagram

Scroll naar boven