fbpx

The Spirit Junkies | KUKURU #78

Spirit-Junkies
Hoe gebruik je edelstenen? Spiritualiteit in hun gezin, met beide benen op de grond staan en toch spiritueel zijn.

Floor en Imke van The Spirit Junkies kwamen langs om ons alles te leren over edelstenen. Waar komen ze vandaan, hoe gebruik je ze? Spiritualiteit in hun gezin, met beide benen op de grond staan en toch spiritueel zijn. Over waarom ze het woord spiritualiteit eigenlijk niet meer konden horen. Maar het gaat ook over spiritualiteit en seksualiteit. Je hart, gevoel en intuïtie volgen en trainen komt allemaal aan bod tijdens deze aflevering.

Natuurlijk hebben we het over hun favoriete boeken, ochtendrituelen en het merk The Spirit Junkies. Hoe liefde van je ouders en hun overlijden impact heeft gehad op hun zoektocht. Benieuwd geworden naar deze zoektocht en leuke dames? Luister dan nu!

Klik hier voor de webshop van The Spirit Junkies


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens The Spirit Junkies

Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven