fbpx

Plantbased Psycholoog Kasper Moorman over darmen VS mentale gezondheid | KUKURU – Naomi’s Niche #79

#79 Kasper Moorman

Deze aflevering is de plantbased psycholoog Kasper Moorman te gast. Hij legt ons uit wat de invloed is van plantaardig eten op je mentale gezondheid. Hoe je darmen en je mind constant met elkaar samenwerken en hoe hij dit met actieve psychologie en plantaardige voeding wil verhelpen! Wil jij alle tools in huis hebben of ben je gewoon nieuwsgierig? Dit is aflevering 3 van Naomi’s Niche!

Deze podcast is even wat anders dan normaal. Het staat namelijk in het teken van voeding, en dan specifiek plantbased voeding. We gaan het namelijk in deze vierdelige serie hebben over of je je mentale en fysieke gezondheid kan verbeteren door middel van plantaardige eetstijl.

Naomi Reesing gaat samen met experts in gesprek over beweegredenen om te kiezen voor een plantaardige eetstijl. Zelf kampt ze al jaren met een chronische darmziekte, ze heeft van alles geprobeerd, helaas zonder al te veel succes. In deze serie onderzoekt Naomi wat plantaardig eten voor haar kan betekenen.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Volg Naomi Reesing op Instagram

Volg PlantBasedBalance op Instagram

Bekijk de website van de Plant Based Psycholoog

Scroll naar boven