fbpx

Wouter de Jong van Mindgym stelt Giel vragen over intuïtie, liefde & seksuele opvoeding | KUKURU #80

#80 Wouter de Jong

Wouter was al eerder te gast over zijn boek Mindgym waar hij inmiddels meer dan 150.000 boeken heeft verkocht! De sportschool voor je geest.  Zijn nieuwe boek is een werkboek, een journal met voorgedrukte vragen. 

We hebben het eerst over de kracht van een journal. Een dagelijkse meet en greet met jezelf. Door deze routine realiseer je beter je doelen, heb je minder stress, je piekert minder, bent creatiever, je geheugen wordt beter en je bent minder angstig of depressief en je kan er zelfs je bloeddruk mee verlagen!

Wat is de HOT methode? Hoe krijg je verbinding met je hoofd en hart. Maar al snel zijn de rollen even omgedraaid en word ik geïnterviewd door Wouter. Het gaat over trauma’s, momenten die hem hebben geraakt, het trainen van mijn intuïtie, complimenten leren ontvangen, liefde, seks, en nog veel meer.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Bestel nu de journal of een van de andere boeken van Wouter

Mindgym, sportschool voor je geest Mindgym, sportschool voor je geest Bestel
Superkrachten voor je hoofd: MINDGYM voor Kids Superkrachten voor je hoofd: MINDGYM voor Kids Bestel
Reinventing Your Life Reinventing Your Life Bestel

Beluister ons eerdere gesprek

Scroll naar boven