fbpx

Els van Steijn | KUKURU #85

#85 Els van Steijn

Els van Steijn is bekend van haar bestsellers ‘De fontein, maak wijze keuzes’ en de opvolger De fontein, vind je plek’. Sinds 2002 is Els werkzaam als teamtrainer, coach en opsteller.

In dit voor mij zeer indrukwekkende gesprek een duidelijke uitleg waarom je je ouders nooit kan afwijzen. En als je dat toch doet dat je dat ergens anders gaat claimen. En hoe belangrijk is het om de vraag te blijven stellen: wat is van jou en wat is van de ander? Verder hebben we het in ons gesprek over waarom ontvangen vaak moeilijker is dan geven En hoe je daar beter in kan worden. Ook hebben we het gehad over de 7 kernwaarden en wat het betekent om in plek 1 en 2 te staan in een relatie.

In 2008 heeft Els haar eigen coachpraktijk opgericht. Honderden cliënten en opdrachtgevers heeft ze mogen begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei. In ons gesprek hebben we het over haar boeken, over het familiesysteem, onbewuste identificatie, (familie)opstellingen en over primaire en secundaire emoties.

Deel 2 van het indrukwekkende gesprek met Els van Steijn. Zij teamtrainer, coach en opsteller. Krijg grip op je leven door inzicht in je familiesysteem. Ze legt in dit gedeelte uit hoe de band met je ouders een direct verband heeft hoe je omgaat met relaties. Maar niet alleen families maar ook bedrijven hebben een systeem. De hele wereld is een systeem waar universele wetten gelden. Zodoende hadden het ook even over corona.

Els is bekend van haar bestsellers ‘De fontein, maak wijze keuzes’ en de opvolger De fontein, vind je plek’. Komen er opvolgers? Verder gaat het over hoe spiritueel Els is, haar ochtendritueel en vroeg ik haar hoe ze tegen de dood aankijkt.


Beluister deel 1

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Beluister deel 2


Bekijk deel 1

Bekijk deel 2


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Els van Steijn

Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven