fbpx

Mark Tuitert over loslaten, moed, falen en individuele/persoonlijke ontwikkeling | KUKURU #88

#88 Mark Tuitert

Sportman en ondernemer Mark Tuitert heeft net een boek uit: “Drive train je stoïcijnse mindset”. Hij is olympisch kampioen schaatsen , motivatiespreker, podcast host en ondernemer met First Energy Gum. In ons gesprek hebben we het over zijn sportleven, of je karakter kan veranderen, omschakelen emoties en geloven in rationaliteit.

Verder hebben we het in ons gesprek gehad over schaatsen, loslaten, moed, falen en individuele/persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk bespraken we de favoriete boeken van Mark, zijn ochtendritueel en vroeg ik hem hoe hij tegen de dood aankijkt en hoe hij herinnert wilt worden.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Let My People Go Surfing Let My People Go Surfing Bestel
Flow Flow Bestel
Incerto - Misleid door toeval Incerto - Misleid door toeval Bestel
DRIVE: Train je stoïcijnse mindset DRIVE: Train je stoïcijnse mindset Bestel
Scroll naar boven