fbpx

Michael Pilarczyk over mindset, bewustzijn en het ego | KUKURU #95

#95 Michael Pilarczyk

Eindelijk mocht ik in gesprek gaan met Michael Pilarczyk! Michael is oud radio-dj, spreker en schrijver van Master Your Mindset en zijn nieuwe boek Je bent zoals je denkt. Ook is hij de man achter de Meditation Moments App en heeft hij als doel om meditatie voor iedereen zo makkelijk en zo duidelijk mogelijk te maken.

Eén van de vragen die ik aan hem stelde in het gesprek was: Wat is meditatie voor jou? “Het is een staat van bewustzijn waarin je tot rust komt en tijd vrij maakt om na te denken” was daarop zijn antwoord. 

Michael is vooral levenskunstenaar en het ging over zijn persoonlijke reis in het leven. Over zijn leraren Dan Peña en Egon Massink. En over onze gezamenlijke liefde voor ‘Think and grow rich’ van Napoleon Hill. Eindelijk antwoord op de vraag hoe het transmuteren van sexuele energie volgens hem werkt 😉

En het ging natuurlijk over zijn nieuwe boek ‘Je bent zoals je denkt’ . Dat is gebaseerd op een vrije vertaling van ‘As a man thinketh’ van James Allen en ‘the science of getting rich’ van Wallace d Wattles. Het boek leert je na te denken over wat je wilt doen en durft te dromen. 

Het gaat over hoe je gedachten je karakter vormen en hoe je het kan leven in overvloed en in het in verbinding staan met de bron.

Volgens Michael ben je pas arm wanneer je geen dromen hebt. Tegelijkertijd moet je niet te veel nadenken over alles en je ankers loslaten, ‘maak het leven niet te zwaar en leef je leven in vrijheid’, zei Michael in ons gesprek.

Verder hadden we het over: hoe je energie uitwisselt tussen jou en je partner? Wanneer je de juiste energie gebruikt en bespraken we zijn drie favoriete boeken en hadden we het over hoe Michael tegen de dood aankijkt. Daarnaast bespraken we zijn ochtendritueel en hoe Michael hij deze tijd ervaart en wat hij vindt van de farmaceutische industrie en vaccinaties. En wat zijn de ambities van hem?


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven