fbpx

Maarten Oversier | KUKURU #97

#97 Maarten Oversier

Reïncarnatietherapeut Maarten Oversier heeft meer dan 15.000 sessies gedaan en net een boek hierover geschreven ‘Bestaansrecht’. Hierin vertelt hij onder andere hoe de traumatische ervaringen van onze voorouders ons kunnen beperken in onze levens. Heel vaak heeft dat te maken met oorlog en de katholieke kerk. Iedere pijn kent een verhaal. Alleen door dissociatie is het vaak niet verwerkt en blijft het een verstoring van onze ziel en bewustzijn. The Souls Unfinished business ofwel de grafheimen.

Ook vertelt hij ons over de band met zijn native grootmoeder die hem heeft geadopteerd en de wijze lessen die zij hem heeft meegegeven. Verder bespreken we de invloed die de huidige wereldwijde situatie heeft op volgende generaties.

In deze Kukuru podcast gaan we daar dieper op in. Ook bespreken we de effecten van corona op de volgende generaties en de verwerkingsprocessen van ons lichaam. En het gaat over de wereldkrachten met een bedenkelijke doelstelling.

Voelen en je lichaam ervaren is een belangrijk proces bij de verwerking van traumatische gebeurtenissen. Volgens Maarten is het belangrijk dat je je bewust wordt van waar je niet bewust van wil zijn. 

Verder praten we over de ziel, zingeving en het loslaten van kritiek. Natuurlijk vraag ik ook aan hem wat zijn ochtendritueel is, zijn 3 meest belangrijke boeken en hoe hij aankijkt tegen de dood.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Maarten Oversier

Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven