fbpx

Dennis van Miltenburg over heling, psychosomatiek en omgaan met pijn | KUKURU #98

#98 Dennis van Miltenburg

Wil jij de opleiding Holisitic Movement volgen van Dennis? Deze opleiding leert je dieper te graven in jouw schaduw. Je leert jouw eigen wonden te genezen zodat je het voorbeeld bent voor anderen. Op een systematische wijze leer je hoe je direct naar de kern van een probleem kunt komen en deze zo efficiënt mogelijk op kunt lossen.

Gebruik de kortingscode KUKURU voor 10% korting.

Betaal in één termijn: https://bit.ly/dennisKUKURU

Betaal in tien termijnen: https://bit.ly/dennisKUKURU10

Holistisch trainer, coach en therapeut Dennis van Miltenburg, heeft al twee boeken onder zijn naam staan: De holistische Reis en Holistisch helen. In zijn boeken praat hij onder andere over zijn Holistic Movement Methode. Hierin zijn een gezond lichaam, gelukkige geest en een bewuste ziel erg belangrijk. Zoals Dennis het mooi noemt: “Je lichaam is de kaart van geest en emotie.’’ Hij vertelt ons meer over psychosomatiek en leert hoe wij beter kunnen luisteren naar ons lichaam.

Holistisch trainer, coach en therapeut Dennis van Miltenburg, heeft al twee boeken onder zijn naam staan: De holistische Reis en Holistisch helen. In zijn boeken praat hij onder andere over zijn Holistic Movement Methode. Hierin zijn een gezond lichaam, gelukkige geest en een bewuste ziel erg belangrijk. Zoals Dennis het mooi noemt: “Je lichaam is de kaart van geest en emotie.’’ Hij vertelt ons meer over psychosomatiek en leert hoe wij beter kunnen luisteren naar ons lichaam.

Ook vertelt hij wat het verschil is tussen voelen met je instinct, je intuïtie, je hoofd en je hart. Verder hebben we het over pijn. Waarom je het beste de pijn onder ogen kunt gaan en het soms goed is om al je emotie even te laten gaan.  

We hebben het over 4 soorten wonden; fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. En wat is nou het verschil tussen helen en genezen?

In deze Kukuru podcast vertelt Dennis hoe zijn spirituele reis invloed heeft gehad op wie hij nu is. Sporten heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld. We bespreken de voordelen van sporten, zowel fysiek al mentaal en hoe dit je in verbinding brengt met jezelf.

Verder praten we over ayahuasca, tantra en de definitie van helen. Zoals altijd, hebben we het in deze Kukuru podcast over het ochtendritueel, de 3 meest belangrijke boeken en zijn definitie van de dood.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Hoe de fuck vind ik geluk? Hoe de fuck vind ik geluk? Bestel
Waarom wij naar de aarde kwamen Waarom wij naar de aarde kwamen Bestel
The Alchemist The Alchemist Bestel
Man's Search For Meaning Man's Search For Meaning Bestel
Holistisch Helen, het pad van genezing Holistisch Helen, het pad van genezing Bestel
Scroll naar boven