fbpx

Marieke van Meijeren over helderziendheid, spiritualiteit en over haar dood ervaring | KUKURU #104

#104 Marieke van Meijeren

Marieke van Meijeren is oprichtster van De Bewustzijn School, spreekster en schrijver van haar boek Rise. In haar boek pleit Marieke er voor dat we gaan herontdekken wie of ‘wat’ we echt zijn. Met haar boek wil Marieke meegeven dat je ten alle tijden volledig jezelf kan zijn. Hierdoor ervaar je meer geluk, liefde en vrijheid.


Bij haar is dat ontstaan na haar brommerongeluk, die er op haar zestiende voor zorgde dat ze zich op het randje van de dood bevond. Hoe gaat ze daar nu mee om? Is ze dankbaar voor wat dat uiteindelijk allemaal met zich mee heeft gebracht?

Ook hebben we het over een transcendente reis maken. Wat gebeurt en tijdens een transcendente reis? Ook haar spirituele reis komt aan bod. Ze vertelt ons meer over haar spirituele ervaringen die ze in Spanje heeft mogen ervaren. Verder hebben we het over het conflict tussen hart en ziel, want hoe voel je dit aan? 

En niet te vergeten bespraken we ook in deze podcast de rituelen, favoriete boeken en de dood.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Marieke van Meijeren. Wil je de de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Winnie de Poeh Winnie de Poeh Bestel
Een cursus in wonderen Een cursus in wonderen Bestel
Scroll naar boven