fbpx

Rutney Sluis over NLP, doelen stellen en stoppen met de beste versie van jezelf zijn | KUKURU #106

#106 Rutney Sluis

Deze week is Rutney Sluis te gast in de KUKURU podcast. Van jongs af aan is hij al een ondernemer in hart en nieren en had hij als levensmissie: wereldwijd mentale en fysieke welzijn te creëren. Hij is een inspirator op het gebied van succes, mindset en relaties, heeft hoge certificaten behaald binnen NLP (Neurolinguïstisch programmeren) en coacht daarmee vele mensen.

In de podcast hebben we het onder andere over hoe je kunt werken aan je stemming, hoe je goed wordt in het oplossen van een probleem en hoe belangrijk het is om het leven te leiden wat JIJ graag wilt.

Verder hebben we het over de driehoek: taal, fysiologie en focus. Over geluk, doelen stellen, maar ook stoppen met steeds proberen om de beste versie van jezelf te zijn. Ook hebben we het veel over persoonlijke verhalen uit de jongere jaren van Rutney: zijn situatie thuis en zijn depressie. En de toekomst van zijn Rutney Sluis Instituut.

Verder stel ik hem de vraag: Wat is intuïtie? Hier krijg ik een mooi origineel antwoord op dat het vooral met je stemming te maken heeft. Natuurlijk komen ook de drie favoriete boeken van Rutney en de dood weer aan bod. 

Dat en nog veel meer in deze podcast. Luister de podcast hieronder of in je favoriete podcast speler.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Je ongekende vermogens Je ongekende vermogens Bestel
Hoe je vrienden maakt en mensen beinvloedt Hoe je vrienden maakt en mensen beinvloedt Bestel
365 dagen succesvol 365 dagen succesvol Bestel
Scroll naar boven