fbpx

Lou Niestadt over Human Design, 5 verschillende energietypes en horoscopen | KUKURU #111

#110 Lou Niestadt

Deze week is Lou Niestadt te gast in deze KUKURU podcast. Ze is een ware alleskunner: illustrator, leerkracht en ze is schrijfster van de vier boeken: Moedige moeders en dappere dochters, Less is luxe, Groots en meeslepend en haar nieuwste boek: Pockets vol met Joy. Lou weet alles over de wet van aantrekking en daarnaast is ze ook helemaal gedoken in Human Design.


Deel 2 staat geheel in het teken van Human Design. Een korte uitleg voor de mensen die het niet kennen: Human Design is een systeem dat inzicht geeft in jouw kwaliteiten en valkuilen. Dit wordt berekend op basis van je geboortetijd, datum en plaats. EN het heeft te maken met de stand van de planeten als je geboren wordt. De rest hoor je zelf in de podcast!

Een tijdje geleden heb ik mijn Human Design uitgeplozen samen met Lou. Op papier staan mijn ‘gene keys’ die verschillende aspecten van mijn karakter symboliseren. En het klopt ook nog eens!

Alle mensen zijn verschillend, maar toch bestaan we uit één van de  5 verschillende energietypes: manifestors, generators, manifestor generator, projector en reflector. Lou vertelt hier meer over. Ook hebben we het over haar 4X4X4 methode (4 uur in-put, 4 uur no-put en 4 uur out-put).

Verder hebben we het over de 5 millimeter movement. De kracht van kleine stapjes. Je hebt altijd impact, hoe klein je stap ook is. 

Daarnaast komen onderwerpen zoals  non-dualisme, ambities en het avondritueel aan bod. Ook vraag ik in deze podcast naar de dood en hoe ze herinnerd wil worden. 

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Lou Niestadt. Wil je de de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

God on a Harley God on a Harley Bestel
Kees de jongen Kees de jongen Bestel
Freedom Writers Diary Freedom Writers Diary Bestel
The Tao of Teaching The Tao of Teaching Bestel
Pockets vól met JOY Pockets vól met JOY Bestel
Scroll naar boven