fbpx

Juno Burger over het energiesysteem, het compassievolle hart en zelfhelend vermogen | KUKURU #112

#112 Juno Burger

Deze week is Juno Burger te gast in de KUKURU podcast. Veel van jullie zullen hem onder andere herkennen van podcast #49 waar hij al eerder te gast was. Deze podcast kan je hier bekijken.


Juno is geboren met een sensitiviteit voor subtiele energie. De afgelopen jaren helpt hij mensen bij het energetisch reinigen van huizen, bedrijven of mensen zelf.  Ook is hij de bedenker van ‘The Invitation’. Zoals Juno zijn methode zelf omschrijft: het is een uitnodiging om op een radicaal andere wijze met je ervaringswereld om te gaan. Als niets hoeft te veranderen, verandert alles.

We lopen de 7 dagen stap voor stap door. Beginnend met het visualiseren van je favoriete probleem en de vraag ‘Wat leeft er in mij?’ In de podcast hebben we het over het energiesysteem, compassie hebben en het bundelen van energie en krachten. We hebben het over momenten waarnemen en laten zijn, maar ook het belang om die momenten los te laten en het niet te veel te koesteren.

Verder hebben we het over de mind & hart. Hoe werkt je mind? En is het een streven om vol vanuit je hart te leven? Er komen vragen aan bod, zoals: Wat is compassie? Hoe word je beter in voelen? Door te voelen wat er in je leeft verbindt het je beter met je lichaamstaal.

Daarnaast hebben we het in deze podcast over zelfhelend vermogen, de grenzen van je comfortzone bereiken en waarom het goed is om door je hart te ademenen. Ook stel ik Juno de vraag hoe hij denkt over de dood en hoe hij graag herinnerd zou willen worden. 

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Wil je de de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

The Invitation The Invitation Bestel
Geweldloze communicatie Geweldloze communicatie Bestel
Time Bender Time Bender Bestel
De held met de duizend gezichten De held met de duizend gezichten Bestel
Scroll naar boven