fbpx

Michel Vos over doelen stellen, dromen visualiseren en je zaken op orde krijgen | KUKURU #114

#114 Michel Vos

Michel Vos is te gast in deze KUKURU podcast. Samen met Wiggert Meerman maakt hij de welbekende ‘Eindbazen podcast’. In deze aflevering geeft hij je de handvatten om het uiterste uit het leven te halen.


We hebben het natuurlijk uitgebreid over zijn boek: Get Your Shit Together. Michel ontwikkelde de life crafting methode voor succes en persoonlijke groei. In zijn boek geeft hij je de handvatten en tools om te helpen bij het bereiken van je doelen en meer je shit op orde te krijgen. 

De gehele podcast staat in het teken van ‘get your shit together’. We lopen verschillende hoofdstukken uit zijn boek door zoals ‘mind-dump’ en ‘masterlist’ waarbij je alles wat er speelt op privé en werkgebied kan verdelen onder de kopjes: nonsense, actie, project. Meer hierover in de podcast 😉

Ook vertelt Michel hoe je het beste doelen kunt stellen en hoe kom je überhaupt erachter wat je doel nou precies is? Daarnaast hebben we het over het ‘Placebo Nocebo’ Effect, kortom angst maakt ziek. 

We hebben het nog even kort over beweging en voeding, maar ook de standaard vragen komen natuurlijk weer aan bod. Ik vraag hem hoe hij tegen de dood aankijkt, wat zijn favoriete boeken zijn en hoe hij herinnerd wil worden.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Michel Vos. Wil je de de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

The War Of Art The War Of Art Bestel
Getting Things Done Getting Things Done Bestel
The Lord of the Rings Boxset The Lord of the Rings Boxset Bestel
Scroll naar boven