fbpx

De gevolgen van trauma’s – Trauma Talk #2

2

De unieke zelfheling module waarover we het hebben kun je hier vinden: https://bit.ly/traumaoverwinnen 

In de tweede aflevering van Trauma Talk bespreken we: De gevolgen van trauma’s

De gevolgen van trauma’s op persoonlijk gebied, maar ook in de maatschappij. Zo zien we dat we wereldwijd structureel in trauma worden gehouden en er ieder jaar iets gebeurt wat ons traumatiseert. Ook hebben we het over het zenuwstelsel en de werking van de hersenen die anders gaan functioneren wanneer je getraumatiseerd bent.

Trauma Talk is een nieuwe serie die ik samen doe met moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker Robert Bridgeman. Robert doorgrond, combineert en ontwikkelt methoden die trauma’s kunnen genezen. Deze 4-delige serie beantwoorden al jouw vragen over trauma’s. Wat is een trauma precies? Wat zijn de oorzaken en gevolgen van een trauma? En wat zijn de herstelmethodes?

Iedere week een nieuwe aflevering van Trauma Talk.

Meer info en deze podcast alleen in audio vind je via: https://kukuru.nl/traumatalk


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven