fbpx

Sander Aarts over Special Forces, eigenaarschap en mentale weerbaarheid | KUKURU #118

#118 Sander Aarts

De menselijke geest is het primaire en meest effectieve wapen.  De belangrijkste mentor ben jezelf en wees nieuwsgierig naar angst!


In deze podcast ging ik in gesprek met Sander Aarts. Ik hem leren kennen tijdens mijn deelname aan: ‘Special Forces VIPS’. Een ervaring die ik nooit zal vergeten en waar ik veel van heb geleerd. Sander is één van de weinige Nederlanders die de allerzwaarste militaire opleiding in Nederland heeft voltooid. Zestien jaar lang heeft hij gewerkt bij de Special Forces van het Korps Mariniers. Maar hij heeft ook een hele mooie spirituele reis gemaakt. We hebben het over zijn boeken “Niet te breken’ en ‘Missie Mindset’. Hoe structuur helpt maar je je doel af en toe ook moet loslaten!

Het gaat over affirmaties (helpende gedachten) en de kracht van visualisatie. Verder hebben we het over het omarmen van een eigenschap om waar je verandering in wilt aanbrengen. Wilskracht, geaard zijn, in verbinding blijven, oordelen en natuurlijk hebben we het over het ochtendritueel en komen de bijzondere boeken van Sander aanbod. En doen we ook nog een korte ademhalingsoefening!

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Sander Aarts. Wil je de de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Op weg met de bhagavad gita Op weg met de bhagavad gita Bestel
On Combat On Combat Bestel
Niet te breken Niet te breken Bestel
Missie mindset Missie mindset Bestel
Scroll naar boven