fbpx

Bonnie Bessem over gidsen en engelen en wat houdt je spirituele groei tegen?| KUKURU #119

#119 Bonnie Bessem

Wil je de opleiding levensinitiaties volgen bij Bonnie volgen? Met de code: KUKURU krijg je €45,- korting bij het levenscollege! https://bit.ly/KUKURUxBONNIEBESSEM


In deze aflevering is Bonnie Bessem te gast. Ze is psychologe, auteur, medium en levenscounselour. Bonnie combineert psychologie en spiritualiteit voor begeleiding, groei en bewustwording.

Haar missie in het leven is om mensen te laten ervaren wie ze van essentie zijn. Dat ook jij jouw grootste potentieel mag ontdekken én leven. Dat je gaat beseffen dat je de Schepper kunt zijn van je eigen leven en dat je leert samenwerken met jouw onzichtbare team.

We hebben het over de dood, haar mediumschap, de ‘zes sleutels’ en voeren een gids en engel experiment uit. Ook hebben we het over schuld, relaties met anderen en dingen die spirituele groei kunnen dwarsbomen. En waarom Bonnie weinig respect voor angst heeft. Zoals gewoonlijk komen haar favoriete boeken en haar ochtendritueel ook aan bod.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Bonnie Bessem. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

The Way to Love The Way to Love Bestel
De Lichtbrenger De Lichtbrenger Bestel
Hemeltaal Hemeltaal Bestel
En ze leerden nog lang en gelukkig En ze leerden nog lang en gelukkig Bestel
Scroll naar boven