fbpx

Lou Niestadt over aanwijzingen in het leven en je toekomstige zelf | KUKURU #126

#110 Lou Niestadt

Via KUKURU heb jij de kans om de allernieuwste Pockets vól met VRIJHEID aan te schaffen met een geweldige korting. Ter waarde van 350 euro voor 99 euro. https://bit.ly/Pocketsvolmetvrijheid


In Pockets vól met VRIJHEID ga je een 28-daags experiment doen waarin je gaat bewijzen dat VRIJHEID óveral in te vinden is en écht voldoende is om je dromen waar te maken. 28 dagen lang ga je op een INNER ROADTRIP en word je een ware FREEDOM RIDER. Het boekje kent een revolutionaire technologie, waardoor je direct van de pagina naar de bijbehorende video’s, audio’s en visualisaties kunt!

In deze KUKURU aflevering is Lou Niestadt weer te gast. Lou Niestadt is een ware alleskunner: illustrator, leerkracht en ze is schrijfster van de vier boeken: Moedige moeders en dappere dochters, Less is luxe, Groots en meeslepend en haar nieuwste boek: Pockets vol met Vrijheid. Lou weet alles over de wet van aantrekking en daarnaast is ze ook helemaal gedoken in Human Design. De vorige keer toen ze te gast was nam ze haar Pockets Vól Met Joy mee, dit keer haar gloednieuwe Pockets Vól Met Vrijheid. 

In deze aflevering hebben we het gehad over de tool om bij je gevoel te blijven, vrijheid, de wet van aantrekking en je future hogere en past jongere zelf. Ook hebben we het over je eigen GPS, oftewel Geniale Persoonlijke Systeem. Wat dat precies is hoor je in de podcast.

Daarnaast hebben we het over O.M.G.ame tekens. OMG staat voor Oh My Guide, de Oneindige Mogelijkheden Galaxy oftewel het universum. Je krijg aanwijzingen in zien met je ogen, je gevoel, geluid en gedachten. Ik heb met Lou ook een teken bedacht waar jij mee aan de slag kunt gaan. Zie jij ergens het cijfer 88 in? Stuur dan vooral een foto naar mij toe!

Ze is al een keer te gast geweest met haar boeken, maar ze nam onverwachts toch nog wat nieuwe favorieten boeken mee.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Lou. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

God on a Harley God on a Harley Bestel
Kees de jongen Kees de jongen Bestel
Freedom Writers Diary Freedom Writers Diary Bestel
The Tao of Teaching The Tao of Teaching Bestel
Pockets vól met JOY Pockets vól met JOY Bestel
Scroll naar boven