fbpx

Vera Helleman over leven in vrijheid | KUKURU #127

#117 Vera Helleman

Kijk het webinar nu terug! https://kukuru.nl/verbinding 30 inspirerende talks en tools met lessen van Michael Pilarczyk, Lou Niestadt, Eliane Bernhard, Vera Helleman, Willem Glaudemans, Hannah Cuppen, Dennis van Miltenburg, Marieke van Meijeren, Jan Geurtz, Merel Teunis, Sharita Raktoe, Lisette Thooft, Bonnie Bessem, Emanuela Deyanova, David de Kock, Kasper van der Meulen, Tijn Touber, Els van Steijn, Jacqueline Smeets, Christine Beijnen, Marco Buschman, Edwin Selij, Roy Martina, Marjolein Berendsen, Rutney Sluis, Albert Sonnevelt, Robert Bridgeman, Linda Dronkers, Jennifer Ann en Juriaan Galavazi. Meer info? https://kukuru.nl/verbinding

Vera Helleman is schrijver van ‘De emotie encyclopedie’, voelexpert en oprichtster van het Emotie Expertise Centrum, zal je in deze training meenemen in de wereld van gevoel op een nuchtere, verhelderende en liefdevol confronterende manier.

Vera heeft een achtergrond in de Integratieve Psychotherapie en verdiepte zich vanuit inzicht in non-dualistische principes in de wetmatigheden van onze menselijke realiteit en de structuren van onze menselijke geest en gevoelens. Van jongs af aan bekeek zij de wereld vanuit gevoelsperspectief en was gefascineerd door de vragen: ‘Waarom doen mensen wat ze doen en zeggen ze wat ze zeggen, terwijl dat heel vaak niet in overeenstemming is met hoe ze voelen?’


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven