fbpx

Willem Glaudemans over verbinding met jezelf, de ander en met de Al-Ene | KUKURU #129

#129 Willem Glaudemans

Kijk het webinar nu terug! https://kukuru.nl/verbinding 30 inspirerende talks en tools met lessen van Michael Pilarczyk, Lou Niestadt, Eliane Bernhard, Vera Helleman, Willem Glaudemans, Hannah Cuppen, Dennis van Miltenburg, Marieke van Meijeren, Jan Geurtz, Merel Teunis, Sharita Raktoe, Lisette Thooft, Bonnie Bessem, Emanuela Deyanova, David de Kock, Kasper van der Meulen, Tijn Touber, Els van Steijn, Jacqueline Smeets, Christine Beijnen, Marco Buschman, Edwin Selij, Roy Martina, Marjolein Berendsen, Rutney Sluis, Albert Sonnevelt, Robert Bridgeman, Linda Dronkers, Jennifer Ann en Juriaan Galavazi. Meer info? https://kukuru.nl/verbinding


Verbinding met jezelf is de basis voor verbinding met de ander en dit samen brengt je in verbinding met God, de Al-ene.Je leert onderscheid maken tussen de stem van het valse zelf, het ego, en de stem van je ware zelf, je ziel, je kijkt wat jouw persoonlijke angst-en-liefde rijtjes zijn, zodat je ze beter in je leven herkent, en je leert de aanwijzingen van je ziel beter verstaan: wat wel en wat niet te doen?

Willem Glaudemans is schrijver, begeleider en kunstenaar. Hij geeft lezingen, workshops en trainingen over onderwerpen als: vergeving, Een Cursus in Wonderen en Het Talentenspel en je levensmissie.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven