fbpx

Spiritueel Leven – Lessen van de Ziel #1

LvdZ_Kukuru artwork

In deze serie van 6 afleveringen zoek ik samen met Marieke van Meijeren de ‘Lessen van de Ziel’ uit. Leer hoe je rust, vrijheid en purpose in je leven ervaart. In deze aflevering beginnen we het met de basis van de serie, zodat je bij de volgende aflevering al veel meer weet over een spiritueel leven!

Wat ben jij? Wat is de ziel? Waar kom je vandaan? Waar besta je allemaal uit? Wat is mens zijn? Wat krijg je als je de 2 delen in harmonie samensmelt in je? Dit hoor je allemaal in aflevering #1 van ‘Lessen van de Ziel’!

Wil jij je Ziel re-activeren en in je krachtige leven stappen? Voor meer info over de speciale SOUL packages check: https://bit.ly/LessenvandeZiel


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven