fbpx

Transcendente Reis | Lessen van de Ziel #6

LvdZ_Kukuru artwork

In deze serie van 6 afleveringen zoek ik samen met Marieke van Meijeren de ‘Lessen van de Ziel’ uit. Leer hoe je rust, vrijheid en purpose in je leven ervaart. Deze laatste aflevering staat volledig in het teken van het maken van een transcendente reis en een reis met de ziel samen met Marieke. Herinner je de verbinding en gevoel om ‘samen’ te zijn wat een innerlijk rijk, vervult, vrij en licht leven geeft. Hieruit stroomt je leven moeiteloos, immers ‘weet’ je Ziel jouw leven al. Dit beleef je allemaal in aflevering #6 van ‘Lessen van de Ziel’!

Wil jij je Ziel re-activeren en in je krachtige leven stappen? Voor meer info over de speciale SOUL packages check: https://bit.ly/LessenvandeZiel


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven