fbpx

The Dutch Monk: Swami Purnachaitanya over verlichting en je innerlijke kracht | KUKURU #138 / #139

#138 Swami Purnachaitanya

Deel 2 van het mooie KUKURU gesprek met The Dutch Monk: Swami Purnachaitanya. Het leven is geen zoektocht naar geluk maar een uiting van geluk!


Swami is monnik van de vedische traditie met Sri Sri Ravishankar als spiritueel meester. Hij werkt bij de Art of Living Foundation in Bangalore, India. 

Zijn nieuwe boek ‘Vind je innerlijke kracht’ gaat over mediteren. Over hoe je dat kan helpen in deze veranderende wereld en wat het verschil is met mindfulness. Een hele handige gids in makkelijke taal. Hij is geboren als Freek Alexander Luthra, maar tegenwoordig draagt hij de naam The Dutch Monk: Swami Purnachaitanya. Dat komt omdat hij in 2012 is geïnitieerd tot een Swami (monnik). 

In deze tweede aflevering komen ook zijn favoriete boeken aan bod. En natuurlijk de vraag: hoe kijkt hij aan tegen de dood?

Zijn ochtendritueel komt in deze aflevering ook aan bod. Benieuwd naar zijn verhaal? Check ook: https://www.swamipurnachaitanya.com

Beluister deel 1

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Beluister deel 2


Bekijk deel 1

Bekijk deel 2


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Swami. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

The Alchemist The Alchemist Bestel
Autobiografie van een yogi Autobiografie van een yogi Bestel
Siddhartha Siddhartha Bestel
Vind je innerlijke kracht Vind je innerlijke kracht Bestel
Scroll naar boven