fbpx

Baptist de Pape over manifesteren, intenties en succesvol worden | KUKURU #141

#141 Baptist de Pape

In deze aflevering ga ik het gesprek aan met Baptist de Pape. Zijn plan was om advocaat te worden, maar door een bijzondere ervaring wist hij dat hij iets anders moest gaan doen. Uiteindelijk werd hij filmmaker en auteur.


Hij reisde de wereld rond om namen zoals: Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle, Maya Angelou en Deepak Chopra te interviewen voor het boek en de film The Power Of The Heart. Zijn doel is om te laten zien dat de onvoorstelbare kracht van het hart naar het ware doel van ieders leven kan leiden.

Tijdens deze podcast hebben we het over zijn boek: Leer manifesteren zoals Oprah Winfrey en J.K. Rowling. Wil je meer weten over hoe je succes en overvloed kan manifesteren door te luisteren naar je hart en ziel? Wil je je droomleven manifesteren? Luister dan naar deze aflevering met Baptist de Pape.

Ook hadden we het natuurlijk over het ochtendritueel en bespraken we zijn drie boeken.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Baptist. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

The Seat of the Soul The Seat of the Soul Bestel
Dying to Be Me Dying to Be Me Bestel
The power of the heart The power of the heart Bestel
Leer manifesteren zoals Oprah Winfrey en J.K. Rowling Leer manifesteren zoals Oprah Winfrey en J.K. Rowling Bestel
Scroll naar boven