fbpx

Gwen van Poorten over kwetsbaarheid, time management, de dood als kracht | KUKURU #153

#27 Gwen van Poorten

Wil je het nieuwe boek van Gwen van Poorten, ‘Voeten in het stopcontact’? Check https://bit.ly/voeteninhetstopcontact


In deze KUKURU aflevering is Gwen van Poorten te gast. Gwen van Poorten is super spiritueel! Na haar burn-out op jonge leeftijd probeerde ze om rustig te kunnen leven. Op Bali leerde ze yoga en meditatie, maar welke tools heeft en gebruikt zij nog meer? Hoe gebruikt Gwen time management om haar optimale leven te leven? Hoe ziet Gwens ochtend- en avond routine eruit? En hoe vindt Gwen rust in drukke periodes? 

Waarom ben je juist niet egoïstisch als je jezelf op 1 zet? Hou bouw je routines? Wat zijn de 3 verdiepingen van dankbaarheid?


Je krijgt antwoorden op deze en nog veel meer vragen. Ze vertelt het allemaal in een super open en inspirerend gesprek met Giel. Niet alleen Gwens favoriete boeken komen aan bod in de podcast, maar ook vertelt Gwen over haar eigen geschreven boek: ‘Voeten in het stopcontact’: een super persoonlijk boek gevuld met persoonlijke verhalen en praktische tips voor een lekkerder leven.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Gwen. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

The Secret The Secret Bestel
You are A Badass You are A Badass Bestel
Nooit meer te druk Nooit meer te druk Bestel
Limitless Limitless Bestel
The Power of Now The Power of Now Bestel
Voeten in het stopcontact Voeten in het stopcontact Bestel
Scroll naar boven