fbpx

Mark Verhees over CEO van je eigen leven zijn en omgaan met heftige emoties | KUKURU #155

#155 Mark Verhees

Wil je het nieuwe boek van Mark Verhees, ‘Levenslust’? Check https://bit.ly/Levenslust

In deze KUKURU aflevering is Mark Verhees van Voor Positiviteit te gast. Mark heeft al een paar zeer indrukwekkende talks bij KUKURU gehad. Hij verloor afgelopen jaar beide ouders. En hoe hij daarmee omging is zeer inspirerend. Het staat beschreven in zijn gloednieuwe boek ‘Levenslust’.

In dit zeer kwetsbare gesprek hebben we het onder andere over het verlies van zijn ouders, reconsilidatie en het behalen van doelen. Hoe ga je om met heftige emoties? Hoe kan je op een andere manier tegen ‘negatieve’ ervaringen aankijken? 

Wil jij weten hoe je leven nog mooier en positiever kan worden? Wat is de cirkel van invloed en cirkel van betrokkenheid? Je krijgt antwoorden op deze en nog veel meer vragen.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven