fbpx

De gekke wereld | Mental Health #2

HOD_Kukuru_3000x3000px_NEW_Aflevering2

De maand oktober staat volledig in het teken van Mental Health. Op 10 oktober is het Mental Health Awareness Day en wordt er wereldwijd aandacht besteedt aan mentale gezondheid. En dat is hard nodig. Ook KUKURU en House of Deeprelax staan stil bij dit belangrijke onderwerp en namen een 4-delige podcast serie over Mental Health op. Elke woensdag in de maand oktober komt een nieuwe sessie online. Wil je ook mee doen met de GRATIS minicursus: ‘Deeprelax Mental Health’? Bekijk het hier!

Als ervaringsdeskundige en oprichtster van House of Deeprelax, is het Eliane Bernhard haar persoonlijke missie geworden om het taboe op mentale gezondheid te doorbreken: “Toen ik vanaf mijn 16e begon te worstelen met mentale en fysieke klachten was het niet gebruikelijk om hierover te praten en schaamde ik me voor mijn situatie. Doordat er nu wereldwijd meer aandacht aan wordt besteedt hoop ik dat de kennis en het bewustzijn over mentale gezondheid toeneemt en het normaal wordt om hierbij stil te staan.”

Hoe meer wij richting het volwassen worden, gaan deelnemen aan de ‘grote boze wereld’, hoe meer ons fundament als mens onder druk komt te staan. Daar duiken we in deze 2e aflevering in. Afhankelijk van de verschillende elementen die we op dag 1 hebben besproken zul je makkelijk of juist moeilijk kunnen meekomen met de snelheid van onze nieuwe wereld. Er hangt zoveel van dat fundament af. Hier ontstaan vaak de eerste scheuren en klachten. 


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven