fbpx

Marjolein Berendsen over hoogsensitief (HSP), energetische aura’s en overprikkeling | KUKURU #158

#158 Marjolein Berendsen

Wil jij van je hoogsensitiviteit, je grootste kracht maken en wil je het nieuwste boek van Marjolein Berendsen? Check https://bit.ly/BoekMarjolein

In deze aflevering is Marjolein Berendsen te gast. Marjolein is ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit, holistisch therapeut en geeft cursussen bij haar bedrijf ZoMa Opleidingen. Zij heeft een nieuw boek ‘Hoogsensitief? Je grootste kracht’ geschreven waarin ze jou vanuit een holistisch uitgangspunt begeleidt om je hoogsensitiviteit als je grootste kracht te gaan ontwikkelen. Marjolein is ervan overtuigd dat iedereen vanuit het verenigd bewustzijn dat iedereen fundamenteel heel is: puur, licht, liefdevol en met alles verbonden, zijn mooiste zelf kan leven.

In deze speciale theatertour KUKURU aflevering praat ik met haar over haar hoogsensitiviteit en hoe dit vroeger al invloed had op haar gedrag. We hebben het over hoe je een hoogsensitief kind het beste kan helpen, maar ook over hoe je jezelf kan helpen als je hoogsensitief bent! Marjolein legt uit hoe je energetische koorden kan verbreken, hoe je je valkuilen herkent als HSP’er en het allerbelangrijkste natuurlijk: hoe je jouw hoogsensitiviteit kan inzetten als kracht. Want dat is het echt! 

Ook hebben we het over de bereidheid om je eigen hart breken, het verschil tussen hooggevoeligheid en hoog sensitiviteit en hoe je het verschil herkent tussen ego en intuïtie. Hoe train je je intuïtieve vermogens? Hoe ga je om met overprikkeling? En hoe kom je erachter wat je zielsmissie is? In deze aflevering kom je het allemaal te weten.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Geluk zonder voorwaarden Geluk zonder voorwaarden Bestel
De diamant in jezelf De diamant in jezelf Bestel
De fontein, vind je plek De fontein, vind je plek Bestel
Scroll naar boven