fbpx

Bart Kloosterhuis over Vertellis kaartspel, journaling en zelfliefde | KUKURU #160

#160 Bart Kloosterhuis

In deze KUKURU-aflevering is Bart Kloosterhuis te gast. Bart is Founder & CEO van het vragenkaartspel Vertellis. Het motto van Vertellis is: “Quality time in plaats van schermtijd, en een beter begrip van jezelf zullen je helpen je leven op een gelukkige en gezonde manier te leven.”


Bart wil met dit levensveranderende spel zoveel mogelijk mensen helpen om dat te bereiken. Tijdens deze podcast vertelt hij over de missie van Vertellis en waarom dit vragenkaartspel eigenlijk veel meer is dan alleen een spel. Connectie, zelfbewustzijn en verbondenheid. Het is een soort coach in een doosje 😉

We gaan samen een mooi gesprek aan over zijn eigen pad en reis. Van succes en peak performance en meer uit jezelf halen naar reizen, vipassana en niet te hard zijn voor jezelf.

We hebben het onder andere over eenzaamheid, overgave en spijt. Hoe kan een journal  jou helpen op jouw pad richting zelfontplooiing? En hoe ga je om als anderen vooroordelen over je hebben?

Zoals gewoonlijk hebben we het ook over zijn favoriete boeken en de dood. En een hele nieuwe kijk op een ochtendritueel. Dat en nog veel meer in deze KUKURU aflevering.

Wil jij een Vertellis kaartspel aanschaffen voor de feestdagen? Of gewoon om een mooi gesprek aan te gaan aan de keukentafel of bij een avondje thuis?

Met de code:  KUKURU1 krijg je 10% korting (Altijd te gebruiken) 
Met de code: KUKURU3 krijg je 20% korting (Te gebruiken bij minimaal 3 producten)

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Bart. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

The Way to Love The Way to Love Bestel
Bewustzijn Bewustzijn Bestel
Tao Te Ching Tao Te Ching Bestel
Het overgave-experiment Het overgave-experiment Bestel
Scroll naar boven