fbpx

Thom & Gijs over Plankton, de kracht van algen voor mens en natuur | KUKURU #161

#161 PLNKTN

In deze KUKURU aflevering zijn Thom en Gijs, de oprichters van PLNKTN  te gast! Het is een Nederlands innovatief duurzaam merk dat zich inzet om de voedingswereld en met name de supplementen industrie te veranderen. Dit doen ze door algen te introduceren in menselijke voeding. Thom en Gijs geloven namelijk dat de toekomst van voeding in de oceanen ligt. Niet door vis te consumeren, maar algen.


Waarom zou je elke dag algen moeten consumeren? Zijn algen wellicht in staat om wereldhonger op te lossen? Hoe zijn ze hier zo bij gekomen? En kan een supplement ook een placebo zijn? Je krijgt antwoorden op deze en nog veel meer vragen. 

Ook hebben Thom en Gijs het over duurzaam ondernemen, het groeiproces van de algen en ze leggen uit wat het verschil is tussen spirulina, chlorella en Marine Phytoplankton is. 🧐🌱

Een complete, duurzame en plantaardige superfood. Klanten ervaren dat Marine Phytoplankton energie geeft, ontstekingsremmende eigenschappen bevat en dat het invloed kan hebben op je immuunsysteem, huid, gewrichten, focus en meer.

Benieuwd geworden? Jij krijgt 15% korting op je eerste bestelling bij PLNKTN met de code ‘Kukuru’ op https://www.plnktn.nl

Natuurlijk hebben we het ook met de boys over hun ochtend routine en de boeken die voor hun persoonlijk van invloed zijn geweest op hun leven.

Wil je meer weten over het podcastnetwerk StreamTree mail dan naar info@streamtree.nl

Benieuwd naar ons gesprek of wil je meer van PLNKTN. bekijken? Check https://kukuru.nl/plnktn

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Thom & Gijs. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Let My People Go Surfing Let My People Go Surfing Bestel
Het innerlijke spel door tennis Het innerlijke spel door tennis Bestel
Miracle Morning Miracle Morning Bestel
De dikke alg De dikke alg Bestel
Scroll naar boven