fbpx

Willem Glaudemans over goddelijkheid, liefde, genezing en waarheid | KUKURU #162

#162 Willem Glaudemans

Wil je het nieuwe boek van Willem Glaudemans, ‘Universele spiritualiteit, alles is één’? Check https://bit.ly/UniverseleSpiritualiteit


In deze KUKURU aflevering is schrijver, begeleider en kunstenaar Willem Glaudemans te gast! Willem geeft lezingen, workshops en trainingen over onderwerpen als: vergeving, Een Cursus in Wonderen en je levensmissie. In zijn langverwachte boek ‘Universele spiritualiteit. Alles is één. Je goddelijkheid leven’ geeft Willem een shortcut naar de antwoorden op de grote metafysische vragen over eenheid, waarheid, liefde en de goddelijke bron. Tijdens deze aflevering belichten we aantal van deze grote onderwerpen.

Willem legt bijvoorbeeld uit waarom het essentieel is om in je grootsheid te stappen en innerlijk werk te verrichten. Ook heeft hij het over god als innerlijk weten en intuïtie. Wat betekent het om je goddelijkheid te leven en waarom is dit belangrijk? Waarom moet angst steeds worden gevoed en liefde niet? En wat is de definitie van ‘genezen’ en wat zijn de principes van genezing? En waarom zou teveel licht in één keer schadelijk zou kunnen zijn?

Op deze en nog veel meer grootste vragen geeft Willem in deze aflevering prachtig antwoord. Een bijzonder gesprek!

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts
Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Willem. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Universeel Onderwijs Universeel Onderwijs Bestel
Christina 3 - Bewustzijn schept vrede Christina 3 - Bewustzijn schept vrede Bestel
Eigenlijk is het leven simpel Eigenlijk is het leven simpel Bestel
Een cursus in wonderen Een cursus in wonderen Bestel
Ingangen tot een cursus in wonderen Ingangen tot een cursus in wonderen Bestel
Universele spiritualiteit Universele spiritualiteit Bestel
Scroll naar boven