fbpx

Verbinding met je geliefde(n) | Zugether #2

KUKURU_ZUGETHER_ARTWORK

In deze serie gaat het over de kracht van verbinding met David de Kock van 365 dagen. We leren je dé manier om je gelukkiger te voelen door sterk verbonden te zijn met je omgeving. Zugether is een ander woord voor verbinding en verbinding gaat over alles. Hoe kan je alleen in verbinding staan met alles, hoe bereik je dat? Je leert het in deze serie.  

In deze aflevering hebben we het over de 6 verschillende liefdestalen: tijd en aandacht, positieve woorden, geschenken, dienstbaarheid, aanraking en houd je de geliefden van jouw vrienden. En dat alleen liefde niet genoeg is. 

Wil je toegang krijgen tot de Zugether Community en meedoen met het programma? Check: https://bit.ly/Zugether. Het is een programma waarmee je de relaties in je leven centraal stelt. Inclusief: Meditaties, audio-training, ansichtkaart, bloemzaadjes, welkomstposter, vragenlijsten, journal én toegang tot de Zugether Community. Bestel het nu voor €34,95.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Scroll naar boven