fbpx

Giel Beelen over het breekjaar 2023 en de grootste lessen van 2022 | KUKURU #166

#166 Giel Beelen

Allereerst een gezegend 2023! In deze bijzondere solo aflevering neem ik je mee in de reflectie van het afgelopen jaar en mijn persoonlijke plannen en met KUKURU voor komend jaar. Concreet ook aan jou de vraag: Zou je een KUKURU kaartspel leuk vinden om te hebben? Met mensen in jouw omgeving en/of wij met elkaar die doorbraak momentjes delen. En zo ja dan is het mooi om te weten;

Welk fragment uit de podcast heeft de meeste indruk op je gemaakt? Welke les is jou bijgebleven en in welk gesprek van de podcast was dat? Over welk fragment uit de podcast zou je nog wel eens willen praten en reflecteren? Welke quote of welke les uit de podcast heb je met anderen gedeeld? Welk fragment uit de podcast heeft ervoor gezorgd dat je iets anders bent gaan doen in je leven? Je kunt me mailen op giel@kukuru.nl of anders in de reacties achterlaten. Alvast ontzettend bedankt voor je bijdrage!

Ik neem je in deze aflevering al mee in wat voor mij afgelopen jaar dierbare herinneringen, ontmoetingen en leermomenten waren. Ik ben super trots en dankbaar op de subseries die we dit jaar gemaakt hebben en natuurlijk ook de ‘normale’ wekelijkse gesprekken en webinar. Verder leg ik uit wat je in 2023 kunt verwachten van KUKURU. En wat en waarom ik heb besloten te stoppen (met de radio dan dus 😉 Gast suggesties voor de 2e helft van 2023 blijven ook zeker welkom!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven