fbpx

De angst voor verandering | Uit de wachtkamer van je eigen leven #3

KUKURU_De Wachtkamer uit_ARTWORK

Wil jij mee doen met de online cursus? Check: https://bit.ly/dewachtkameruit. Wees er snel bij! Totale waarde inclusief alle bonussen is €1279,-. Nu tijdelijk t/m 30 mei een aanbieding van 400 euro. Daarna wordt de investering €480,-. Daarna wordt de investering €400,-. In deze serie gaat het over trouw blijven aan jezelf met Dokter Juriaan. Je leert jezelf te begeleiden dat je kunt gaan doen en laten wat goed en kloppend is voor jou.

Wat ontvang je?

  • 95 korte, inspirerende en praktische videolessen verdeeld over 8 modules
  • Werkbladen met verdiepende opdrachten die je in staat stellen om de stappen te nemen die noodzakelijk zijn.
  • 5 verdiepende live sessies via zoom tijdens de communityweek (11-18 juni), waarin je vragen kunt stellen(tevens kun je de live sessies van 22-28 januari terugkijken!)

Je wilt het anders en toch val je steeds weer terug in hetzelfde patroon. Ga de verbinding aan met mensen die jou waarderen om wie je bent en doe dingen waarvoor je hier bedoeld bent. Hoe blijf je trouw aan jezelf? Je leert het in deze serie. 

In deze aflevering hebben we het over macht en machteloosheid en hoe de angst voor verandering er voor zorgt dat je maar in de wachtkamer blijft zitten. Veranderen naar het willen hebben van controle. En het gaat over het verschil tussen reflexmatige en fundamentele vorm van zelfzorg. Reflexmatig is altijd uit op een resultaat. Weg van het ongemak. 

Keuzes belasten met de plicht om per se succesvol te zijn. Is dus vooral gericht op de buitenwereld en de ander. Resultaat: pijn en ellende. De fundamentele vorm is meer vanuit zijn met wat er is en komen vanuit nieuwsgierigheid. Wat kan ik leren? Wanneer fundamentele goedheid sterker wordt, wordt goed ‘doen’ steeds minder belangrijk. Kies hier voor dankbaarheid naar het signaal.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven